„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką kovą galite įsigyti pigiau? | Diena.lt

„EUROVAISTINĖ“ PRISTATO SVEIKAS KAINAS: KĄ KOVĄ GALITE ĮSIGYTI PIGIAU?

  • 5

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

Žengiant į pavasarį, „Eurovaistinės“ vaistininkė Elvyra Ramaškienė pataria nepamiršti toliau rūpintis savo sveikata, o ypač imunitetu ir nervų sistema, kurie neretai šaltuoju sezonu būna pasilpę.

„Po žiemos mūsų imunitetas gali būti nusilpęs, o taip pat galime jausti stipresnį nuovargį, suprastėjusią nuotaiką. Todėl nepamirškite jų stiprinti – tai galima daryti ne tik vartojant vitaminus, bet ir jų pasisavinti iš maisto produktų. Taip pat gerėjant orams prisiminkite sportą gryname ore – tai gali būti tiek pabėgiojimas, tiek paprasčiausias pasivaikščiojimas greitesniu žingsniu ar šiaurietiškų lazdų pagalba. Juk reguliari fizinė veikla ir subalansuota mityba – tai kelias į gerą savijautą ir stiprų imunitetą“, – pasakoja „Eurovaistinės“ vaistininkė E. Ramaškienė.

Kuo svarbiausia pasirūpinti kovą?

Nervų sistemos veiklai. Maisto papildo MAGVIT B COMPLEX sudėtyje yra magnis ir B grupės vitaminai padeda mažinti pervargimo jausmą ir nuovargį, taip pat padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą bei normalią raumenų funkciją.

Mineralų svarba organizmui. Vartodami maisto papildą BIOCA+K+MG+ZN SU VITAMINU D papildysite savo organizmą kompleksu svarbių mineralų – kalciu, kaliu, magniu, cinku, o taip pat vitaminu D. Jie gali padėti palaikyti kaulų ir dantų būklę, normalią energijos apykaitą, normalų kraujospūdį, nervų sistemos veiklą. Palaiko imuninės sistemos veiklą, elektrolitų pusiausvyrą, kaulų, odos, plaukų ir nagų būklę.

Širdies veiklai ir kraujospūdžiui. Maisto papildo MÖLLER’S OMEGA-3 EXTRA sudėtyje esančios omega 3 riebalų rūgštys padeda palaikyti normalų kraujospūdį, širdies veiklą, normalią smegenų funkciją ir regėjimą.

Odai, plaukams, nagams. Maisto papildo PERFECTIL sudėtyje esantis biotinas, cinkas ir selenas palaiko normalią plaukų būklę, o varis – pigmentaciją. Visos sudėtinės medžiagos per kraujotaką pasiekia giliausius odos sluoksnius bei plaukų folikulus ir veiksmingai padeda juos pamaitinti.

Cholesterolio kontrolei. Maisto papildo ATEROLIP COMPLEX CAPS sudėtyje esantis ciberžolės ekstraktas padeda palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje, širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, taip pat normalizuoti kepenų lipidų kiekį. Cholinas padeda palaikyti normalią lipidų ir homocisteino apykaitą, o niacinas – normalią energijos apykaitą.

Nuo skausmo. Atsiradus lengviems ar vidutiniams galvos, dantų, mėnesinių, raumenų ir sąnarių skausmams, galima vartoti nereceptinį vaistinį preparatą IBUMETIN.

Kepenims. Nereceptinis vaistinis preparatas CARSIL gali būti vartojamas kaip papildoma priemonė esant toksiniam kepenų pakenkimui ir sergant lėtiniu kepenų uždegimu arba ciroze.

Peršalimo ir gripo simptomams lengvinti. Nereceptinis vaistinis preparatas GRIPEX gali būti vartojamas peršalimo ar gripo simptomų (karščiavimo, ryklės, galvos ir raumenų skausmo, nosies užgulimo, sauso kosulio) lengvinimui.

Nuo gerklės skausmo. Nereceptinis vaistinis preparatas INOVOX skirtas vietiniam gerklės ir burnos ertmės uždegiminių būklių (pvz., paraudimo, patinimo) gydymui bei šių būklių sukelto skausmo malšinimui. Gerklės skausmo simptomų palengvinimui.

Nuo nagų grybelio. Nereceptinis vaistinis preparatas POSAMYK vartojamas suaugusiųjų, sergančių lengva arba vidutinio sunkumo nagų grybeline infekcija, gydymui.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

kapų

žvakių dar pasiūlykit.

"Ačiū"

už rūpestį, neseniai pirkau geležies papildą Ferrohemo- 19 Eur "su nuolaida" dėžutė, anksčiau buvo Ferobio perpus pigiau, taip kad jūs rūpinatės tik pelnu.....

kad

nieko gero cia nepristatot,paprasciausios pastiles nuo gerkles ir net tos brangios
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS