Kilnu: broliai paaukojo savo organus ir išgelbėjo tėvą | Diena.lt

KILNU: BROLIAI PAAUKOJO SAVO ORGANUS IR IŠGELBĖJO TĖVĄ

JAV gyvenantys broliai išgelbėjo savo 55-erių metų tėvo gyvybę. Sūnūs paaukojo tėvui savo organus.

Apie tai praneša „People“.

Jonui Montgomery iš nedidelio Ohajo valstijos miestelio prieš dvejus metus ėmė sparčiai mažėti svoris. Vyras kreipėsi į gydytojus. Paaiškėjo, kad sutrikusi kepenų ir inkstų veikla, jie nefunkcionuoja.

Vyro sveikata vis prastėjo, jį įtraukė į eilę organų transplantacijai.

Kol Jonas gulėjo ligoninėje, jo šeima sužinojo apie galimybę persodinti gyvo donoro organus. Padėti tėvui nutarė jo sūnūs – 24 erių metų Christopheris ir 25-erių metų Jonathanas.

Po medicininių tyrimų medikai pranešė, kad broliai gali tapti donorais. Chirurgai atliko operaciją. Jonui persodino dalį Jonathano kepenų  ir Christopherio inkstą.

Broliai pabrėžė, kad tėvas jų neprašė paaukoti organų. Jie norėjo išgelbėti tėvo gyvybę, todėl negalvodami sutiko tapti donorais.

„Noriu, kad tėvas būtų šalia kuo ilgiau. Noriu, kad jis pažintų mano vaikus. Aš negaliu įsivaizduoti gyvenimo be jo“, – tvirtino Christopheris.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

elena

lygiai taip pat buciau pasielgusi ir as bet kaip skaitai komentarus tai kiti tokie slykstus kad baisu is tokio zmogaus nieko negali tiketis ar jie cia pasirodo labai ismintingio is po salies tikri profanai

Uto

Broliai šaunuoliai, ne kitaip.

Anonimas

Pagarba jiems
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS