Lietuvoje dar trys žmonės mirė nuo COVID-19: vienas – jaunesnis nei 50 metų | Diena.lt

LIETUVOJE DAR TRYS ŽMONĖS MIRĖ NUO COVID-19: VIENAS – JAUNESNIS NEI 50 METŲ

Du iš trijų per parą patvirtintų mirties nuo koronaviruso atvejų registruoti Šilutės rajone, vienas iš mirusiųjų buvo kitų ligų turėjęs jaunesnis nei 50-ies, likusieji du priklausė 80-90 metų amžiaus grupei.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, vienas miręs Šilutės rajono gyventojas priklausė 40-50 metų amžiaus grupei, jo užsikrėtimo aplinkybės nežinomos.

Kitas mirusysis priklausė 80-90 metų grupei, taip pat turėjo kitų lėtinių susirgimų – kaip jis užsikrėtė, taip pat nežinoma.

Taip pat mirė 80-90 metų amžiaus grupei priklausęs Marijampolės apskrities gyventojas – spėjama, kad jo užsikrėtimo aplinkybės gali būti susijusios su Marijampolės specialiaisiais socialinės globos namais.

Vilniaus apskrityje patvirtintas mirties atvejis asmeniui, kuris sirgo COVID-19, tačiau asmens gyvybė užgeso dėl kitų priežasčių. Užsikrėtimo aplinkybės liko nežinomos.

Lietuvoje per parą nustatyti 474 nauji koronaviruso atvejai. Iš viso patvirtinti 9578 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 5388 asmenys, 4015 – pasveiko. Nuo šios ligos jau mirė 129 žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Jo

Kiekviena diena lietuvoje mirsta simtas zmoniu bet apie juos niekas neraso 50 suzino kad serga kazkokia vezine liga aciu verygai uz gera medicinini aptarnavima saviems o kiti gali ir mirti salia ligoniniu patys ateje prasyti pagalbos

As

Gal svaruole.nezino kad.yra.dziovikles

Prauskitės sutriai

Tai nereiks nei sirgt, nei mirt, o dabar šliaužioja pasmirde kad ir jauni, nei jie maudosi, nei jie skalbesi, kai pasižiūriu į daugiabucių balkonus net joks skudurėlis nepadžiautas, oras puikus, gerai džiūna , tik reikia skalbt , vanduo pigus, bet vaikšto apsamanoje kaip paršai, net rankų nesiplauna griže į namus, tai kur tu nesirgsi, užtai per parą beveik 500 naujų susirgimų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS