Kandidatai pasityčiojo iš žmonių | Diena.lt

KANDIDATAI PASITYČIOJO IŠ ŽMONIŲ

Daugelis dabar aptarinėja rinkimų į Europos Parlamentą rezultatus. Vieni džiaugiasi jais, kiti gal liūdi, treti išvis nusivylė. Tačiau labiausiai rinkėjus ir šįsyk nuvylė mūsų politikai, turbūt jau iš anksto planavę, kaip gražiai jie gyvens gavę šiltą vietelę Briuselyje. Ir ne vieniems metams gavę.

Ką jie padarė būdami tame Europos Parlamente, mes, pensininkai, taip ir likome nesužinoję. Iki šiol nežinome, ką jie planuoja daryti ir toliau. Žinome tik, kad iš Lietuvos keli jie ten yra išrinkti.

Neaišku, ir kokia nauda iš jų visų, ten nuvykusių, į tą Briuselį ar Strasbūrą. Kiek teko girdėti, visi jų darbai – pašnekėjimai. Konkrečiai nieko nenuveikė. Bent jau taip dauguma gyventojų galvoja.

Žinoma, galbūt yra kitaip, bet su mumis, pensininkais, tie Europos Parlamento nariai savo informacija nesiteikė dalintis, išskyrus V. Blinkevičiūtę, L. Mažylį ir V. Uspaskichą.

Sakytume, kad gal čia kokia nors baisiai didelė paslaptis. Bet kam tada savo darbus arba veiklos planus slėpti nuo rinkėjų? Reikėjo bent jau prieš rinkimus visuomenei atskleisti, kas nudirbta mūsų Lietuvėlės labui. Arba planus išdėstyti, ką darys.

Dabar daugelis politikų, matyt, galvoja, kad pakaks apie savo darbus paskelbti internete, ir jau visi žinos. Mano anūkas telefone parodė, kad kažkur internete Liberalų partijos vadovė V. Čmilytė agituoja kažką iš kažkur parsisiųsti.

Taip ir liko neaišku, ką ten reikia parsisiųsti, pašto skyrių netoli mūsų namų jau seniai panaikino. Ir išvis kodėl mes, pensininkai, turime rūpintis kažką iš kažkur siųstis, jei šie rinkimai labiau reikalingi tiems ponams, o ne mums?

Šitaip iš pagyvenusių žmonių seniai niekas nesityčiojo, kaip tai daroma dabar. Nejaugi taip sunku suprasti, kad pensininkai nesinaudoja internetais ir feisbukais, todėl jiems turi būti suteikta informacija apie kandidatus prieinamu, paprastu būdu, pavyzdžiui, per spaudą?

Jeigu jau tokio paprasto klausimo nesugeba suprasti, tai ką jie gali suprasti tame Europos Parlamente?

Todėl nereikia mums muilinti akių. Nieko tie kandidatai ten neveiks, tik ims didelę algą, paprasti žmonės jiems nerūpi.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

черна мечка

boba, žinoma, durnas daiktas, rašė klasikė. Rašė apie tave, skiedalo autore. Mes, pensinykai. Ne visi pensinykai tokie buki, kaip tu.Man iki pensijos mažiau metų, buvau pagramdukas. Vyreni brolis ir dvi seserys, logiška, seniai pensinykai. Turi kompus, naudojasi internetu. 4 asmenų šeimoje turim 4 vien stacionarius kompus,aš vienitelis neturiu antro ar net trečio, du ineto abonentus, vienas nepaveža. Mano tetulė, būdama 80 !!! metų amžiaus užsirašė į kompiuterinio raštingumo kursus. Dabar ant dienų 100tinis jubiliejus, moka inaudotis ir naudojasi internetu. Taigi, tiesa yra ta kad "kiekvienas yra savo laimės kalvis" . Ir savo karsto stalius.

> To taip pat pensininkė

tu tikriausiai ta beždžionė iš kurios dar tik vystosi žmogus. Su kalba ir logika tau kažkas net taip. Copy paste "kad pensinykai turi naudot išmanų telefoną. Nesvaikit,90 procentų nenaudojo ir jau nenaudos niekada." Lopinėli, išmanųjį telefoną galima turėti, galima juo naudotis. Galima naudoti riešutam skaldyt Matomai esi mažai žolės apsikęs. Kai kurių pensinykų pensijos tokios kad ne kiekvienas tiek uždirba. O tą pensiją išeina pačiam jėgų žydjime. Ir toliau dirba.

To taip pat pensininkė

Nemeluok, ler va, jokia tu pensininkė, tu intrigantė ir mela gė. Tik visiškai realybės nemantys gali aiškinti, kad pensinykai turi naudot išmanų telefoną. Nesvaikit,90 procentų nenaudojo ir jau nenaudos niekada.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS