Laidų vedėjos įvaizdis užgožė premjerę | Diena.lt

LAIDŲ VEDĖJOS ĮVAIZDIS UŽGOŽĖ PREMJERĘ

Sausio 1 d. per vieną komercinę televiziją teko stebėti interviu su naująja Lietuvos premjere I.Šimonyte.

Kadangi nuo metų pradžios Lietuvoje daug kas keičiasi, šis interviu buvo svarbus mums, paprastiems mokesčių mokėtojams, kuriems mokesčių naštą šiemet užkraus dar didesnę.

Tačiau nustebino ne gerbiama premjerė, o televizijos laidų vedėja J.Svirnelytė, kurią visi pažįstame iš raudonų plaukų ir greitakalbės.

Šiaip jau pasakysiu, pritrūko žodžių. Ta vedėja buvo prie savo raudonų plaukų priderinusi raudonus batelius, apsitempusi baltomis kojinėmis, trumpu sijonu ir vilkėjo mėlyną švarką.

Galima buvo pamanyti, kad apsirengė ne pokalbiui su šalies premjere, o į naujametį karnavalą.

Taigi dėmesį nuolat skyriau ne tam, ką kalbėjo gerbiama I.Šimonytė, o vis užsižiopsodavau į tą impozantiškai apsirengusią laidų vedėją. Jei šiandien reikėtų pasakyti, apie ką kalbėjo premjerė, nesugebėčiau prisiminti. Tačiau J.Svirnelytės įvaizdis įstrigo tikrai ilgam.

Iš principo esu liberalus žmogus, vertinu išskirtines asmenybes, vertinu originalumą, taip pat ir aprangos požiūriu.

Galima buvo pamanyti, kad apsirengė ne pokalbiui su šalies premjere, o į naujametį karnavalą.

Tačiau, mano supratimu, šiuo atveju tikram profesionalui derėjo pasirinkti tokią aprangą, kuri netelktų žiūrovo dėmesio ten, kur jis neturėtų būti telkiamas.

Be to, reikėtų vis dėlto jausti tam tikrą saiką. Juk kiek daug triukšmo kilo, kai vienas buvęs ministras į iškilmingą posėdį Seime atėjo lyg į kaimo šokius apsitaisęs senoviškais skarmalais.

Dabar gi J.Svirnelytė savo įvaizdžiu nurungė net ir pačią premjerę su visais jos rimtais teiginiais.

Nemanau, kad tai yra labai gerai – juk laidoje ne ji, o I.Šimonytė turėjo būti dėmesio centre. Nežinia ir tai, ar geras įprotis nuolat šokiruoti kitus.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

NINO Man atrodo kad šimonytė turi susirasti dizainerį kuris ją rengtų.Gal jau užtenka tų 19a švarkelių ,be to jie labai panašūs i Dalios Grybauskaitės .Svirnelytė turi savo stilių kuris nekinta eilę metų ir nėra ko iš jos tyčiotis.Kalbos turėtų mokytis daugelis TV vedėjų /išskyrus Panoramą/

Vika

Taip pat netraukia laida "bučiuoju Rūta"...Mosakuoja, klykia...dažnai nutraukia , neleidžia užbaigti išsakyti kalbėtojui minties ir pan.

L.

Tą vedėją pamatę mes išjungiam. Jai reikėtų dar daug mokytis elementarios kultūros.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS