Š. Vaitkus: palangiškiai pasakė, kad neišleis, ir neišleido | Diena.lt

Š. VAITKUS: PALANGIŠKIAI PASAKĖ, KAD NEIŠLEIS, IR NEIŠLEIDO

  • 5

Kaip žinia, šįsyk Europos Parlamento (EP) rinkimuose, kurie sekmadienį vyko visoje Europos Sąjungoje (ES), mūsų šalies piliečiai nebuvo labai aktyvūs. Prie balsadėžių atėjo tik 28, 94 proc. Lietuvos rinkėjų. Palangoje balsuotojų aktyvumas buvo didesnis nei vidutinis šalyje ir siekė 36,89 proc.

Nuoširdžiai dėkoju visiems ir kiekvienam, kurie palaikėte TS–LKD ir atidavėte balsą būtent už šią politinę bendruomenę bei mano kandidatūrą.

Mūsų TS–LKD politinė bendruomenė pelnė daugiausiai – tris mandatus, Palangoje rinkėjai savo daugumą balsų atidavė taip pat už TS–LKD. Šios partijos atstovus į EP delegavo 30,24 proc. balsavusiųjų palangiškių. Antroje vietoje likusi partija Palangoje pelnė 12,77 proc. rinkėjų balsų. Tad atotrūkis tarp pirmosios vietos ar antrosios – tikrai didelis.

Sveikinu mūsų politinės bendruomenės narius: Andrių Kubilių, Rasą Juknevičienę bei Saudargą Paulių ateinančią kadenciją EP atstovausiančius Lietuvai.

Už mane šiuose rinkimuose pasisakė ir pirmumo balsus man atidavė 632 palangiškiai, ir tai yra ketvirtas rezultatas visoje mūsų apygardoje (po minėtų trijų kandidatų). Įvertinus tai, kad prie balsadėžių Palangoje atėjo 6122 rinkėjai, akivaizdu, kad palangiškiai su kaupu ištesėjo savo žodį – manęs į Briuselį neišleido.

Noriu nuoširdžiai padėkoti TS–LKD bendruomenei, delegavusiai mane ir suteikusiai garbę dalyvauti EP rinkimuose bei reitinguojant skyrus aukštą poziciją partijos kandidatų sąraše.

Neabejoju, kiekvienam politikui labai reikšminga toks pasitikėjimas ir vertinimas bei, žinoma, nauja patirtis. Visos patirtys mūsų gyvenimuose yra svarbios – jos suteikia naujos energijos ir galimybių pasimokyti naujų pamokų.

Nuoširdžiai ačiū palangiškiams, kad neišleidote. Lieku gimtuosiuose namuose. Palanga bei mūsų bendruomenė visada buvo, yra ir bus mano širdyje.

Kuo šilčiausi linkėjimai iš Amsterdamo: nusprendėme kelias dienas pabūti turistais ir išbandyti naujojo skrydžio Palanga–Amsterdamas privalumus.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

nesupratau

ko čia reikia dėkoti kauniečiams? Nebalsavau ir nebalsuosiu už pseudo konservatorius kol gyva būsiu. Ačiū, kvailinot ilgai dabar praregėjau. Rudenį viščiukus skaičiuosim....

Regioninė politika

Š.Vaitkus puikus meras, Palanga per jo kadencijas tikrai pagražėjo. Jį rinktų meru visada - nesvarbu kokioje partijoje ar nepartiniame sąraše jis būtų. Tokių merų reikia kuo daugiau ir tuomet Blin su Karabasu ir Atlapėliu nedejuotų televizijose apie regioninę politiką. Tik nuo mero aktyvumo ir sumanumo priklauso, kaip regioninė savivaldybė tvarko savo reikalus. Jeigu koks nors meras tik ir suka makaulę, kaip iš savivaldybės nudžiauti žmonai telefoną ar vaikams po televizorių, tuomet tokioje savivaldybėje tikrai nėra jokios regioninės politikos. Kiek į tokią pinigų bekištum - jokios naudos. Atlapėlis per savo kadenciją kišo pinigus į kaimų aikštes, kur anksčiau augo žolė. Dabar jos trinkelėmis išklotos. Kadangi pėsčiųjų srautas jose minimalus - žolę tenka skusti tarp trinkelių.

Tikrai, neburnokite

Pone Vaitkau, pamirškite, mažiau kalbėkite apie tuos konservatorius...Esate Palngiškių gerbiamas Meras, juo ir likite! Vilnaius amoralieji konservatoriai- ta gauja, - ne Jūsų partija. Jūsų partija - palangiškiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS