Svarbiau už kraują ant šaligatvio | Diena.lt

SVARBIAU UŽ KRAUJĄ ANT ŠALIGATVIO

Barakudinis gaivalas sėkmingai klesti ir net savitai papildo vulgariąją feminizmo atmainą, kurios ryškiausia atstovė Valerie Solanas iki šiol spindi savo „Vyrų išnaikinimo draugijos manifeste“. Šita nusivalkiojusi panelė, kadaise už pradangintą savo pjesę „Gilyn į subinę“ šovusi į A. Warholą, tvirtino: „Vyriškumas yra stokos sukelta negalia, o vyrai – emociniai luošiai.“ Ir reziumavo, kad vyriškosios giminės atstovai – tai „vaikščiojantys aborto atvejai“, kurie žino, jog „yra bevertė šūdo krūva“. Ir taip toliau.

Kaip ten bebūtų, feministės V. Solanas pranašystės pildosi – matome, kad vyrai naikina patys save ir vienas kitą, žalojasi ir žaloja, kamuojasi vedybų–skyrybų ir šiaip paraštinių sueičių maratone. „Visada yra geresnių“, – atrankos reiškinį kažkada apibrėžė A. Jagelavičiūtė.

Nesunku įžvelgti, kad visas tas naikinimasis ir blaškymasis vyksta dėl tų damų, kurios turi barakudinių rūšies tikslą. O tas tikslas yra šampaninis gyvenimas be atsakomybės, „tašė“ už tris tūkstančius bei mersedesas-gelikas kieme. Taip nūnai suvokiama gerovė. Vardan pavydo ar neaiškių reikaliukų nušovė vieną? Bus kitas, nes visada yra geresnių, kuriuos galima pavaikyti tuo pačiu instinktų botagėliu.

Čia, ko gero, slypi atsakymas ir į klausimą, kodėl išties patrauklios moterys vaikštinėja su išeiginiais „triusikais-šortais“ ir guminiais „šliopansais“ pasipuošusiais individais, laisvalaikiu žirklėmis karpančiais neįgaliam sugėrovui ausis ir kemšančiais jam į burną išmatas.

Tokioms moterims svarbu yra ne tai, ką gyvuliška savastimi besididžiuojantis individas išdarinėja, o kiek jis iš kišenės gali ištraukti už kiauliškai primityvią sueitį.

Šiuo požiūriu feminizmas virto elementariu santykių monetarizavimu, išreiškiamu feisbukine poza: aš turiu, o kiti – ne. Tai dabar aktualiau už kraują ant šaligatvio ir lavoną morge, nes nužudytąjį visada galima pakeisti kitu, dar gyvu, taip pat disponuojančiu neaiškiais pinigais, „ambalo“ torsu ir guminiais „šliopansais“ ant purvinų kojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

O Dievulėliau

Skaitau komentarus ir suprantu, kad Pocius rašo tikrą tiesą. Kiek privisi "šliopansinių bemvūšnykų" ir ir "botoksinių ančiasnapių" nesuprantančių nei grožio, nei bet kokio kitokio žmoniškumo. Pamatai tokius žmonijos "šedevrus" ir supranti, kad dar daug, oi kiek daug bukapročių kurių galvose vietoje smegenų bulvių košė, o ir ji atšalus, sušokus į guzą ir netinkama naudoti. Gal jau laikas būtų visokiem tokiem "proto bokštam" steigti rezervatus? Galėtų ten vieni prieš kitus maivytis, kaip bezdžionės. Sėkmės, DEBILAI.

>To žiurnaliūgini...

asilėli skeltanagi (toks gyvūnas kvailiausių topas) kiek žmogus turi turėti kad už tašę svysteltų 107 tukstančius? Kai tos tašės vertė tik firminis ženklas? Bent jau turėtų būti turtingiausių dušimtuke? Pociaus ten nėra. Antra. Jei tiek turėtų, varganų straipsnelių į KD nerašinėtų. Tai tikras įrodymas kad jis tik menkavertis dvasios ir finansinis ubagas.Teko bendrauti su tokiu ponu Tautvydu. Kai jis dar valdė KG. Jis šimtuke. Už gerą žirgą jis ir daugiau mosteltų. Tai investicija. O už taše niekada. Tai kvailas pasirodymas "co to ja, co kamzelka moja" Tautvydas - protingas,vyras, kietas verslinykas. Atsidūręs laiku tinkamoje vietoje. svarbius ministrus draugų rate turėjo.

Mačo

Ne 'barakudinis gaivalas" kaltas, jog vyrų kraujas ant šaligatvių liejasi laisvai (kaip neseniai Klaipėdoje iš pavydo nudėjus į pasimatymą atvykusį kaunietį). Valerie Solanas yra teisi: "Vyrai yra emociniai luošiai" nesvarbu kiek pinigų turi ar yra plikas ir basas. O tai lemia neišvengiamą atstūmimą poroje. Tada jie kariasi, šaudosi, skandinasi alkoholyje, užsibado narkašom. Ne barakudos juos padaro emociniais luošiais, o savigarbos stoka. Mačizmas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS