„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką gegužę galite įsigyti pigiau? | Diena.lt

„EUROVAISTINĖ“ PRISTATO SVEIKAS KAINAS: KĄ GEGUŽĘ GALITE ĮSIGYTI PIGIAU?

  • 2

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent dešimt aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

„Gegužė – tai mėnuo, kada sugrįžta ne tik vasariški orai, bet ir sezoninė alergija. Šiuo laikotarpiu vaistinėse sulaukiame daugiau klientų, besiskundžiančių alergijos simptomais, kurie neretu atveju primena peršalimą. Taip pat atšilus orams daugelis užsiima fizine aktyvia veikla, dėl ko reikėtų pasirūpinti savo raumenimis ir sąnariais, o taip pat palaikyti energijos kiekį organizme. O jeigu turite klausimų, kaip pasirūpinti savo sveikata, visada galite užsukti į vaistinę ir pasikonsultuoti su vaistininku, kuris ne tik pasidalins naudingais patarimais, bet ir gali padėti pasijusti gerai sutaupius“, – pasakojo „Eurovaistinės“ farmacijos specialistė Elvyra Ramaškienė.

Kuo svarbiausia pasirūpinti gegužę?

Nuo alergijos. Vaistinis preparatas TEVEGYL gali palengvinti alergines odos reakcijas, tokias kaip atsiradę spuogeliai, niežėjimas, paraudimas, patinimas. Šį vaistinį preparatą galima naudoti norint sumažinti vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltą reakciją, taip pat jis palengvina alerginę slogą, šienligę, ašarojimą, čiaudulį.

Po traumų. Užsiimdami aktyviomis veiklomis galime pasitempti sąnario raiščius, raumenis, sausgysles, patirti kūno dalių sumušimus. Vaistinis preparatas DICLAC gali būti išoriškai vartojamas skausmui malšinti, uždegimui slopinti bei patinimui mažinti.

Nervų sistemai, nuovargiui mažinti, raumenims. Maisto papildai MAGNESIUM + B6 ir BIOMAGNIS 300 MG+BIOKALIS 300 MG gali padėti palaikyti energiją, nervų sistemos veiklą bei raumenų ir psichologinę funkcijas.

Nuo rėmens. Jeigu susiduriate su trumpalaikiais refliukso simptomais, tokiais kaip rėmuo ir rūgšties atpylimai, galite vartoti vaistinį preparatą UMEP UNO.

Kepenų veiklai. Jeigu sergate kepenų ligomis ir susiduriate su simptomais, tokiais kaip apetito stoka bei spaudimo pojūtis dešinėje pošonkaulinėje srityje, esant toksiniam ir mitybos kepenų pažeidimui ar hepatitui, jums gydytojas gali patarti vartoti nereceptinį vaistinį preparatą ESSENTIALE FORTE N.

Nagų grybeliui gydyti. Lengvo ir vidutinio sunkumo grybelių sukeltas nagų ligas padeda gydyti vaistinis nagų lakas ONYTEC.

Širdžiai. Norint palaikyti normalią širdies veiklą ir normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje – maisto papildas MÖLLER'S OMEGA-3 CARDIO.

Gerai savijautai. Maisto papildai WELLWOMAN ir WELLMAN gali padėti palaikyti gerą savijautą, imuninės sistemos veiklą bei tinkamą energijos kiekį organizme.

Sąnariams. Sąnariai – vieni svarbiausių judėjimui organų, užtikrinantys judėjimo funkciją, pakankamą judesių amplitudę ir paslankumą. Norint juos sustiprinti galima vartoti maisto papildą VERSAN SHOTS.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

GALERIJA

  • „Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką gegužę galite įsigyti pigiau?
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

jo

suš***as citramonas wanialinantis amonjaku kainuoja 3Eu. Čia gera kaina yr?

jūs geriau

tikrų vaistų užsipirkit /žmones gelbėkit kai bėda/ šlamšto nekišę..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS